Youtube videoer

Want it!!

20140505-170207.jpg

Når det kommer til min fremtidige lejlighed, så har jeg en ret god ide om hvordan der kommer til at se ud.. Det har jeg altid haft og det ændrer sig jo self en gang i mellem , hvis jeg falder for nogle nye ting..

Jeg har tænkt mig at starte ud med nogle lidt billige ting, da jeg jo ikke har så mange penge og jeg allerede køber en del ting og putter på min mors loft, for så står jeg ikke og skal købe en masse ting, når jeg får en lejlighed. You know?? Og jeg havde så tænkt mig bare at starte ud med to af de kvadratiske små borde fra ikea som sofabord, da det er nemt og billigt; samt det jo heller ikke er det værste!!
Men det sofabord som i kan se på billedet er faktisk også fra ikea og det ville passe godt ind i min indretning! Synes det er vildt fedt og flot! Det vil sige at jeg nok vil have det og må spare op, da det koster 600kr, hvor de to små borde koster 29kr stk! Haha.. Men ja.. Hver ting til sin tid som man siger 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youtube videoer