Godmorgen

Støvler

støvler

Jeg var så heldig at få lov til at anmelde disse super dejlige biker boots fra online-mode! Da jeg så dem faldt jeg jo pladask for dem, jeg elsker nemlig virkelig den slags støvler – jeg har allerede slidt to par op!
Jeg fik dem meget hurtigt leveret og jeg tog dem straks i brug! Jeg har aldrig købt sko online før, så jeg var lidt bekymret for om jeg kunne passe dem.. Jeg bestilte dem i str 38, som jeg normalt bruger – de passede perfekt! Så jeg vil med tryghed købe sko hos dem!
Jeg er vild med at der på indersiden er lynlås, sådan så man kan binde snørrene som man vil have dem og så ikke bikse mere med dem. Jeg hader at binde snørrebånd.. Selve materialet af støvlerne er også super lækre! Selve støvlen rundt om hælen og anklen er meget fast, hvilket jeg synes er et stort plus, for så sidder de til.. Jeg har intet negativt jeg kan sige om støvlerne, for jeg synes simpelthen bare de er så gode at gå i og jeg er ellers meget kritisk hvad angår mit fodtøj.. Det eneste minus hvis jeg absolut skal sige noget, vil være at de nager mig en smule lige under anklerne, så jeg har fået et sår på min højre fod, men det kan lige så godt være mine klumpe dumpe fødder, for de kommer altid til skade.. Min mor er også vild med støvlerne, så hvis det skulle ske at jeg bliver træt af dem, så ved jeg godt hvem der vil overtage dem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen