Støvler

God påske!

20140418-140401.jpg

20140418-140446.jpg

20140418-140514.jpg

20140418-140525.jpg

20140418-140543.jpg

20140418-140556.jpg

Hey world it’s me!!
Jeg har ikke fået blogget meget den sidste uge, fordi jeg har haft en hel del at se til!
I lørdags hjalp jeg jo til en 60 års fødselsdag og det gik rigtig godt, men nøøj hvor var jeg smadret den næste dag.. Så brugte søndagen med film og familien <3
Mandag var jeg sammen med min skønne dejlige (tidligere) svigermor, som har en speciel plads i mit hjerte.. Hun er fantastisk! Hendes veninde Mona kom også og hun er sgu også skide dejlig 😉

Tirsdag var vi med min bedste inde for at se Noa, som efter min mening er en fantastisk film!! Har hørt nogle få disse den til, men altså hver sin smag trods alt.. Vi syntes alle den var vildt god og jeg kunne ærligt talt godt finde på at se den i biografen igen og det er meget sjælendt jeg vil bruge penge på det!

Onsdag mødtes jeg med min venindr Linda i bussen, så vi kunne tage i rosengårdcentret sammen, jeg skulle nemlig se efter en trøje i h&m, men de havde den kun i xl.. Øv!! Den er så lækker 🙁 smuttede også lige på apoteket for min mor og så tog vi i Ikea! Vi skulle nemlig hente en stol, sådan så min venindes baby på ca 5 måneder ikke behøver sidde hos nogen når vi spiser, men så hun kan hygge sig der!:)
Derefter tog vi i bilka, for at mødes med min mor, lillesøster og bonussøster! Vi skulle nemlig handle til igår, hvor vi holdte påskefrokost 🙂 fandt et nyt tastatur, som blev min mors påskeæg, da hun virkelig trængte til et nyt! Hun skal dog lige vænne sig til at det ikke er et af de helt flade tastature mere 😉
Snakkede med min mor om at hun lige skulle nusses om, så da vi kom hjem fik hun fårfarve i, hvor jeg tog resterne, så mit hår er lidt rødt i toppen nu haha.. Trængte til noget nyt!
Og da vi kom hjem var der en kæmpe kuvert i postkassen! Til mig! Det var er gækkebrev!! Har aldrig fået et før, så jeg flippede helt vildt over det og begyndte straks at finde navne :p ikke nemt skal jeg lige hilse at sige!!! Gik hele min facebook venneliste igennem og personer med 8 bogstaver er ikke altid nemme at finde!

Igår holdte vi så påskefrokost som var super hyggeligt! Vi var 15 mennesker og man kunne vælge mellem indbagt mørbrad med flødekartofler eller hjemmelavet indbagt pizza.. Jeg valgte pizza! Mmh… Vi startede kl 14 og var helt færdige ca kl 20.. Min mor og jeg snakkede om at vi følte os gamle, for bare for nogle år siden, var der stadig gang i den ved den tid, med sprut og hele molivitten! Men tja, vi er bare gamle nu så 😀 haha..

Idag har vi gjort rent, imorgen skal vi ud og hente min mors nye seng i Ikea og mit spisebord, plus måske sofavord, skal lige tjekke pengepungen først 🙂 først skal vi dog handle aftensmad i bilka! og min fætter er så sød at han vil kører os!! Hvor er vi dog heldige 🙂

Søndag er der påskefrokost hos mine bedsteforældre, hvor alle børn og børnebørn (+ tilløbere) kommer, så vi bliver 18!

Puuuh bliver godt at kunne lade op mandag og tirsdag før jeg skal i arbjdsprøvning igen, for jeg kan godt mærke at jeg er godt smadret!!

Billederne viser:
Påskeæg til min Sommer skat <3 <3
Bioturen hvor vi skulle se Noa
Bilka med Linda
Første gækkebrev jeg nogensindehar fået!!!
Min lillesøster med vores hunds storebror.. De ligner overhovedet ikke hinanden!
Selfi af mig idag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvler