Tired

Lørdag

20140329-113555.jpg

Dagen igår var lidt dum, da mine mavesmerter blussede op om natten og efter jeg havde været ved lægen (bare til en snak) måtte jeg melde mig syg.. Så jeg valgte at købe noget varm kakao og tage med min mor til fys.. Fandt ud af at han synes jeg er en rigtig køn pige haha.. Så forstår jeg bedre at han kiggede så sjovt!
Men ellers så jeg lidt serie og lavede et alternativt fødselsdagskort til min mors veninde, som vi skal til fødselsdag hos idag! Det er et maleri hvor der blandt andet står hendes alder med store tal haha… Det er lidt sjovt istedet for et almindeligt kort altid…

Igår aftes så vi en film der hedder Hours, med Paul Walker, vi så den nemlig billigt i blockbuster, så den kom med hjem! Den er rigtig rigtig god!! Det handler om en mand, hvis kone skal føde, barnet kommer ud, moderen dør og det foregår under orkanen Katrina.. Så der kommer alle mulige ting, som evakuering, men at ham og den nyfødte ikke kan komme med og alt muligt! Den er rigtig god efter min mening og hvis man kan lide sådan nogle film, som er lidt alvorlige, men uden at der sker noget hele tiden ect evt, så bør man se den!!

Nu venter jeg på at vi skal afsted til fødselsdag om en times tid og så håber jeg at jeg kan nå forbi min tidligere svigermor senere, da hun skal låne en film!

Hvad skal i lave i weekenden?:)

2

 • Den film har jeg længe gerne ville se, kunne være jeg snart skulle få det gjort.. 😉

  Lyder som en rigtig dejlig lørdag.. 😉

  Vi har været en tur i Boxen i Herning, mega fedt..

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det synes jeg helt klart du skulle få gjort 😉 synes den er rigtig god!

   Ah ja, det så jeg lidt om at i skulle! Håber i havde en god tur 🙂

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tired