Lørdag

I’m sooo tired

Jeg var, som i kunne læse tidligere, til fødselsdag idag og det var rigtig hyggeligt! Fik også snakket lidt med babyen, som var så glad hver gang hun så mig! Ååh den dejlige pige altså:)
Nå, men bagefter tog vi jo hjem igen, sad lidt og snakkede og så blev der lavet mad – hvad jeg egentlig lavede kan jeg ærligt talt ikke huske? Det er nærmest slettet fra min hukommelse!

Da min mor og jeg skulle lufte hund, gik jeg forbi min tidligere svigermor, da jeg havde en film hun skulle låne (dvd’en var hjemme, så hun havde kun fået kassetten med hjem da hun lånte den! FLOT!!) og jeg havde en lille gave til Sommer <3 vi har 16-17 pakker af de samlemærker man kan få i bilka, dvs 16*4 mærket ialt, da der er 4 mærker i hver pakke! Og så havde min mor købt mappen/bogen til dem 🙂
Det var egentlig kun meningen, at jeg hurtigt skulle aflevere det og så hjem igen, men næææ nej, gæt hvem der først lige er kommet hjem nu 3,5 time efter, bare fordi vi snakkede sådan?;) haha! Det er så dejligt, at have så godt et venskab med hende, hun betyder rigtig meget for mig.. Vi snakkede både om min eks, hans datter, min arbejdsprøvningen, dit og dat og en masse ind i mellem! Det er sådan så når vi bare sætter os og snakker (idag stod vi dog op) så flyver tiden virkelig bare afsted.. Vi kiggede op på uret og troede klokken var 20.30-21.00, men den var da allerede lidt over 22!! Ej så måtte jeg da til at hjem.. Så ville vi lige hurtigt vende et emne, bum, så var klokken 23!!! Så måtte jeg altså hellere gå, for hun skulle have sine nu ret nedkølede boller som sen aftensmad, som hun havde taget isulin til! Ups!! Men det går nok sagde hun, for vi hygger os jo sådan, når vi lige vender verdenssituationen 😉

Håber i andre har haft en god dag <3

20140329-233746.jpg

20140329-233753.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag