Juuuulen er her!!

Need for speed

20131116-192408.jpg

20131116-192418.jpg
Okay, det er officielt, JEG ELSKER FART! Kæft hvor var det sjovt at køre gokart, det skal helt klart prøves igen! Sikke et rus man får på banen! Blev dog lidt svimmel hver gang jeg gik af gokarten, fordi man kører så mange sving.. Vi var 9 der kørte og jeg fik en 5. Plads – alle andre havde prøvet det før, så da jeg fik en god tid fik jeg ros, når det endda var første gang jeg prøver det 🙂 de fire over mig var så også vildt gode til det, man kunne godt se de havde prøvet det en del gange 😉
Men det skal helt klart prøves igen!

Nu er jeg så også drænet for meget energi, så kunne desværre ikke spise med dem, hvilket jo er ret ærgerligt.. Men har siddet siden jeg kom hjem og været ved at falde i søvn.. Såå.. Ja..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juuuulen er her!!