Lille pigen

20131109-203228.jpg
Jeg havde engang en bedste veninde der hedder Sara. Vi har kendt hinanden hele livet og vi var meget tæt knyttet. Det ændrede sig dog og jeg var meget knust og gik psykisk ned. I mange år kunne jeg ikke klare synet af hende, fordi jeg havde så stor en vrede mod hende.. Pga min eks tøede jeg dog op for hende her i løbet af det sidste år. Så jeg kan snakke med hend igen. Jeg tilføjede hende da også på facebook, hvor hun godkendte. Jeg har stadig svært ved ikke at tænke på de ting der gjorde mig så vred, men jeg gider ikk spilde min tid på det – jeg vil være lykkelig igen!!

Nå! Tilbage til hvad jeg egentligt ville sige.. Hun blev så gravid i år og fødte igår nat en lille pige. Blev glad på hende og hendes kærestes vegne. Igår var det dog kun forældre og søskende de ville have besøg af, hvilket jeg fuldt ud forstår! Min mor og jeg fik så lov til at komme derud i dag da der var besøgstid, så vi sad og snakkede med dem. Jeg fik hurtigt lov til at holde lille pigen og fuck….. Jeg er solgt.. Hun er SÅ dejlig! Holdte hende i al tiden vi var der og hun puttede sig bare ind til mig.. Nøj hvor mine æggestokke hiver i mig.. Ønsker mig jo sådan en lille pige eller dreng.. Åh altså.. Lille pigen har gjort min mor og jeg endnu mere skruk! Glæder mig til når jeg må se hende igen, for hun er simpelthen så dejlig.. Ren magi..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today