Ups and downs

Green love

slikkepind

Dagen idag har været ganske stille og rolig. Jeg skulle til møde med min sagsbehandler idag, bare for lige at lave en opsummering på hvordan det går i min arbejdsprøvning. HVilekt jo egentlig er rart nok, for jeg har en super sagsbehandler, for hun prøver virkelig på at hjælpe mig og derfor jo gerne vil hører hvordan jeg har det. Vi snakkede også lidt om hvordan tingene kommer til at skulle være i 2014, sådan så jeg blev sat nogen lunde ordenligt ind i det – hun ved dog ikke meget selv endnu, men fik forstået nogle ting bedre:)

Jeg snakkede også med hende om, at sygehuset ikke har skrevet tingene i mine journaler rigtigt, da de blandt andet siger, jeg kun har nogle få smerter i ny og næ. Men jeg går dagligt, 24/7, med smerter og alle de andre bivirkninger fra sygdommen – det er da ikke for sjov at jeg får dyr medicin? Hvis de mener jeg ikke har nogle smerter eller noget, så gider jeg da ikke skulle have de piller.. Men jeg har jo netop brug for dem, for de fjerne en lille bitte smule af smerterne og de gør at jeg ikke bliver oppustet, så jeg ligner en der er gravid….. Så Skal sende en mail til min sygehus læge og jeg skal huske at sige til min jobkonsulent osv, hvordan jeg har det når jeg kommer hjem osv. Da det jo er vigtige informationer i mit arbejdsprøvningsforløb. Det nytter jo ikke noget at jeg får et job, hvor jeg så sover fra når jeg kommer hjem, til jeg skal afsted igen. Jeg skal også kunne have et liv, som min sagsbehandler siger.

Ellers var min mor og jeg lige ude at handle, da en masse butikker alligevel ligger deromkring, så det var jo hurtigt og nemt. Kiggede også lige ind forbi SMOKEY, da jeg kender dem der har det. Min bonusfamilie var dem som arbejde idag, så vi fik os også lige en lille snak. Suuuper hyggeligt! Plus jeg fik en slikkepind af min Lars 🙂 valgte en grøn, som i kan se på billedet hehe.. I feel the love <3

Men tja ellers er der ikke sket så meget andet. Har gjort rent og ellers bare siddet foran computeren. Er rigtig træt og har ondt. Men tja, sådan er det jo at være mig. Kan ikke gøre noget ved det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups and downs