!!

Dagen idag

Dagen idag har bare været øv. Jeg har ikke sovet særlig godt, men kom op og var faktisk færdig før jeg plejer, så jeg sad bare og så lidt tv, mens jeg tjekkede instagram, facebook og twitter. Det er en del af min morgenrutine 😉

Men ja jeg tog så tidligere afsted og gik et langt stykke, fordi jeg egentlig godt kan lide at kulden er ved at komme, selvom jeg faktisk brokker mig lidt over at jeg fryser! Eller.. Måske en del… Er ikke god til når jeg bliver kold – for jeg er allerede normalt kold, så eg bliver jo virkelig isende kold, hvor de decideret gør ondt. Men hyggeligt var det, for proppede jo hørertelefonerne i og gik mens jeg sang med. Jeg var et smut forbi H&M, hvor jeg skulle finde noget for min, hvor jeg så så at e havde tilbud på en del af deres ting, så fandt en lille gaaaaave, som jeg ikke vil fortælle hvad er 🙂

På arbejdet fik jeg en opgave jeg ikke har prøvet alene før, det er for mig en af de lidt mere svære, da det ikke bare er noget jeg naturligt bare gør – ligesom hvis jeg skal ordne lager eller hjælpe kunder. Men det gik også lidt langsomt, for jeg havde det ikke godt oppe i mit hoved. Det er som om mit hoved er fyldt med for mange ting, så jeg har svært ved at få mere ind, et føles som om at jeg skal tude hele tiden, jeg er træt, ikke fokuseret, svimmel og har bare lyst til at sidde ned og bare stirre ud i luften. Mit lille hoved er proppet og træt og jeg ved ikke hvorfor. Det er ikke fordi jeg ikke snakker om tingene inde i mit hoved, for jeg snakker faktisk mere om det, end jeg plejer.. Såå… Men jeg er hjemme, fulgtes lidt med en god veninde og nu sidder jeg her. Fik lige spist lidt, da jeg prøver at spise og drikke mere. Ikke fordi jeg er i underskud, men vil gerne tage lidt på…

Håber i andre har en lidt bedre dag end jeg har haft..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

!!