Søndag

Zzz

20131021-205050.jpg
Hold da helt ferie hvor er jeg dog træt.. Blev vækket af at min bonusmor kom på besøg til morgen (allerede lidt i 9!) men hun havde morgenmad med hehe.. Hun kom forbi for at få en kop kaffe med min mor og bare snakke, hvilket jeg synes er smadder hyggeligt! Jeg tog jo så bare afsted lidt over 11, da jegjo skulle i toys’r’us, hvor vi ordnede hylder, hvilkey var hårdt for armene, da vi skulle fjerne alle tingene og kæmpe for at fjerne hylderne, bare for at sætte dem overfor.. Puuuh vi fik varmen!!! Da jeg kom hjem lå jeg så og halvsov til How I met your mother.. Er træt..:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag