Hello

Start today

Idag er jeg startet i Toys’r’us i min praktik/arbejdsprøvning.. Til morgen var jeg begyndt at blive lidt nervøs, for folk spørger konstant om jeg er nervøs – hvilket jeg ikke var, men det fik de mig gjort.. Hurraa?
Men der er rigtig hyggeligt derude, dem jeg mødte idag er rigtig søde og jeg fulgte jo så lidt en idag, sådan så jeg bliver sat ind i tingene. Jeg startede med at hjælpe med at tage ting ned inde i butikken og hjalp en anden med at række nogle ting op, som skulle ligge foroven.. Efter min pause arbejdede jeg ude på lageret, hvor jeg satte ting på plads, så man kunne finde tingene og så det ikke stod helt inde i væggen. Det brugte jeg faktisk to timer på, men det var hyggeligt!
Nu er jeg træt og halvsover.. Men skal snart lave aftensmad.. Må tidligt i seng idag

20131007-163835.jpg

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello