Start today

Saturday

Hello everybody!!
Jeg ved godt jeg ikke lige har fået blogget vildt meget denne uge, men jeg har simpelthen været så træt.. Jeg er jo startet i arbejdsprøvning i Toys’r’us og selvom det “kun” er ti timer om ugen, så tager det frygtelig mange af mine krafter, så jeg har nærmest bare ligget på sofaen og set tv eller sovet når jeg er kommet hjem.. Men jeg hygger mig derude! Jeg rydder nogle gange op på lageret, sætter ting på hylder, hjælper kunder, pjatter med de andre og normale ting man laver derude.. På nær at jeg ikke står ved kassen eller sørger sådan rigtigt for lageret, da jeg ikke er lagerassistent 🙂 i næste uge fejre vi også halloween, så der skal vi klædes ud hver dag og jeg er jo SÅ besværlig, så jeg har et nyt kostume hver dag jeg er der 😉 haha.. Så 4 kostumer har jeg fundet og i vil nok kunne se dem på instagram, men jeg tænkte at jeg vil lave et indlæg om det herinde tidligst på fredag og så smække et billede op af mig iført kostumerne 🙂

Idag har jeg været med min mor og søster på besøg ude ved mine bedsteforældre. Vildt hyggeligt, sad og snakkede med min bedstefar, da han er ved at komme sig efter en operation o jeg elsker når han fortæller mig historier fra hans yngre dage hehe.. Vi fik eftermiddagskaffe med boller og småkager; hvorefter vi hjalp til i haven, min sæster og jeg slog græsset og bagefter spillede vi UNO.. For en gangs skyld vandt keg faktisk ikke en enste gang haha!!
Til aftensmad fik vi hakkebøf, hvor jeg hjalp min bedste i køkkenet.. Det er så hyggeligt at hjælpe hende med det og kan høre at hun siger til min mor, at hun er så glad for at jeg gider sådan noget med hende.. Hun spurgte også om jeg ville have hendes cykel, hvilket jeg med det samme sagde ja til! Det er lidt a la en bedstemorcykel og så er den hvid.. Lidt gammel men fejler slet intet!! Solgte min cykel til min lillebrors kæreste, fordi jeg ikke kan cykle mere pga smerter i mine ben, men håber jeg kan træne den op på et tidspunkt 🙂

20131012-220509.jpg

20131012-220521.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Start today