Får spat...

Hello

Hello world it’s me! Hejdi with a J, catchy huh?
Nå! Men jeg sidder i sofaen og prøver på at finde noget at se. Plager min mor en lille smule om at se Xfactor USA fra denne uge af, fordi jeg synes det er så fedt! Det i USA altså.. Synes det danske er ret fesent hehe.. Jeg er helt vild med den måde, at Demi og Simon hakker på hinanden, det et så sjovt, for det er ikke opstillet! Sidste sæson sagde Simon at hvis han havde en hund ville den hedde Demi, hvortil hun svarede at hvis hun havde en gris ville den hedde Simon! Fuck! For så tænkte hun jo “ej fuck ham er altså min chef”, men han kunne jo så godt lide, at hun svarede ham igen.. Også meget sjovere end da det var Paula (;

Jeg synes Demi er så fantastisk! Lige pt er jeg ved at se hende i Glee, hvor hun spiller Dani som er lebisk og kæreste med karakteren Santana.. Hun er så sød! Hehe.. Og udover det er hun jo fantastisk smuk! Det er endsa lige meget hvad hun gør med sit hår eller tøj, så er hun bare smuk.. Troede jeg ville få et chok af hendes nye frisure – fordi hun har farvet det blåt – men nope! Lige så smuk! Ååh misundelse hehe 🙂

Håber alle har haft en god weekend!
xoxo

20131006-194838.jpg

20131006-194924.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får spat...