My love

2 måneder!!

Ved i hvad?? Om to måneder er det juleaften! Så er min familie sådan ca færdig med at pakke gaver op nu.. Iih er begyndt at glæde mig! Dog bliver julen ikke som jeg havde gået og glædet mig til siden sidste jul, da det ikke ikke bliver med to bestemte mennesker som har en stor plads i mit hjerte.. Men jeg skal så holde jul med dem herhjemme samt mine bedsteforældre – hvilket også er vildt hyggeligt! Sidste år prøvede jeg for første gang at holde jul et andet sted, nemlig hos min eks kærestes familie og det var rigtig hyggeligt, men der var bare ikke helt den samme julestemning dom ved min familie.. Til jul står vi op om morgen og hygger. Vi er nogle gange begyndt på at se Mickey Mouse i et juleeventyr, som er den bedste udgave efter min mening.. Vi går og hygger og gør os klar til om aftenen, der bliver hældt juleslik i juleskålene, min mor står i køkkenet og laver andesteg og flæskesteg, brun kartofler, hvidr kartofler, rødkål, risalamande og i år også medister (så får jeg køøød!).. Min mor og jeg dækker julebordet med tallerkener og andre gamle ting, dom hun har arvet – det bliver kun brugt denne dag.. Vi sidder alle og ser Fra Alle Os Til Alle Jer på dr1 kl 16, det er en fast juletradition, hvor vi også nu er begyndt at få æbleskiver til.. Min mor laver maden færdig og vi sidder alle og snakker og griner ved bordet.. Bagefter bliver Gizmo luftet, mens resten hjælper med opvasken, da det ikk må komme i opvaskeren.. Så spiser vi risalamande (jeg graver i det, da jeg også må få chancen for mandelgaven), bagefter danser vi om juletræet. Vi har den tradition at alle børn (dvs alle yngre end min mor) må vælge en af sangene og de andre får at vide, at de ikk må tage “min” sang, som er Dejlig Er Jorden, for den har jeg altid valgt, den betyder meget for mig.. Når vi har sunget alle sangene, der som regel slutter med Højt Fra Træets Grønne Top, så skal der åbnes gaver.. Det plejer at være mine brødre eller min bedstefar som deler gaver ud, men mine brødre holder ikke jul hjemme i år og jeg ved ikk om min bedstefar har overskud til det, så det bliver nok min tur i år.. Vi får en gave ad gangen, hvor man sidder og kigger på at personen åbner gaven og så går vi videre til næste.. Det kan godt tage lang tid, men jeg synes det er kedeligt når gaverne bare deles ud og alt bliver åbnet på en gang.. Så ser man jo ikke engang hvordan personerne reagere på ens gave? Det er da ikke hyggeligt.. Elsker vores måde! Da vi var små fik vi også lov til at åbne en enkelt pakke om morgen og jeg kan huske at jeg tit valgte den fra min farmor og farfar..
Efter gaverne er åbnet sidder vi og snakker lidt og studerer gaverne mere igennem.. Omkring 22.30/23.00 er vi færdige og så plejer vi at gå til ro og evt gæster tager hjem..

Sådan foregår min juleaften 🙂

20131024-225806.jpg

20131024-225826.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My love