Giv mig!

OOTD

ootdOkay, jeg er nok en af de dårligste modeller.. EVER! Jeg ser altid dum ud på billeer og besluttede mig derfor bare at se dum ud med vilje, for så føler jeg mig ikke flov over billeder. You know? Men ja det her er så mit outfit of the day, det erlige min stil, selvom jeg tror jeg vil have nogle shorts til min bluse, for den er ikke sååå lang igen! Hehe.. Looking like a pig and I don’t care! Oink 😀

Bluse/Vero Moda – Leggins/Pieces – Sko/Bilka – Jakke/Sisters Point

2

  • Kender så udmærket det der med at se dum ud på billeder… Det sker SÅ tit for mig 😉 derfor jeg så ofte står bag kameraet i stedet for foran det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe ja står også selv tit bag kameraet! Men lidt synd hvis man er tim konfirmationer osv og der INGEN billeder er af en.. Så er det som om man ikk var der (:

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv mig!