Ikke verdens bedste dag..

Inspiration

inspirationDette kommer nok ikke som et chok for de fleste – men min store inspirationskilde, når det kommer både til mode, personlighed og mange andre ting, da er det Demi Lovato. I starten indrømmer jeg gerne at hun ikke sådan var højest på min liste, men gennem årene har jeg fået øjnene mere og mere op for hende. Jeg synes hun er GUDESMUK! Og hendes stil er bare helt fantastisk! Altså nej jeg går ikke ud og sådan ligner hende, jeg er ikke en wanna be, men jeg finder da inspiration, ligesom jeg også finder på gamle billeder af Miley Cyrus, Jessica Alba og mange andre. Der er så mange smukke mennesker ude i verden og man kan sagtens finde inspiration. Jeg ved at ved at følge Demi, har jeg efterhånden fundet min egen stil. Jeg prøver ikke at være en anden, lige netop som hun ikke gør. Hun er bare, ja, fantastisk! Outfittet ovenover er et jeg lige har sammensat og det er helt klart min stil, for et er noget jeg typisk ville gå i, desværre kommer jeg ikke så mange steder, hvor det passer til, men det er virkelig bare lige min stil.

Demi kommer også snart med en ny bog, som hedder Staying Strong, hvilket helt klart bliver en bog jeg skal have, jeg har også Miles To Go af Miley Cyrus. Men jeg glæder mig meget til at læse Demi’s bog, da den virker meget anderledes end Miley’s, men på en god måde!

stayingstrong

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke verdens bedste dag..