This sucks :(

Bloggertræf i Odense dag 3

20130921-183030.jpg

Idag skal vi fortælle om hvordan træffet gik. Jeg var meget nervøs, blandt andet pga lidt social angst og fordi jeg ikk er helt på toppen efter igår. Men jeg synes det gik rigtig godt! Synes alle pigerne er rigtig søde! Inde på restaurenten sad vi fordelt ved to borde, så self snakkede man lidt mere med nogle, eftersom det var dem man sad med:) men synes selv jeg var god til at vende mig om og også snakke med det andet bord.. Vi sad endda derinde i over to timer, hvor tiden bare fløj afsted!!!
Og så indtil lidt i 17 gik stort set alle rundt i rosengårdcentret og ind i forskellige forretninger, for det meste i samlet flok og det var rigtig hyggeligt 🙂
Nogle af os endte også på McDonalds inde på banegården for at få aftensmad, så det var også en hyggelig måde at slutte dagen på! Nu er jeg også godt træt i min krop og især øjnene der har lidt svært ved at forblive åbne – hvilket de er nødt til da jeg sidder i bussen 😉 men håber alle andre også havde en hyggelig dag og håber vi snart ses igen 🙂 er allerede igang med at aftale at skulle hjem til Giz og Tiiner så det er jo awesome 🙂

xoxo

20130921-222739.jpg

2

  • Synes du var enormt god til at vende dig rundt og prøve at få lidt samling.. Jeg synes personligt det var lidt synd vi sad ved to borde, men sådan er det.. Det var en super hyggeligt dag og jeg er også rigtig glad for at du deltog.. Jeg har selv angst og det kan være rigtig svært.. men i dag vandt vi over angsten og det er virkelig fedt.. Vi er for seje.. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak, men ja det var lidt ærgeligt ærgeligt at det var med to borde, men på den anden side, synes jeg det var bedre end et langt bord 🙂 og ja det er en god sejr:) tak for idag!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This sucks :(