Top moderne!

Smiiiil!!

Godmorgen blog!!
Blev vækket kl 8 idag, da min mor og jeg skal med bussen her kl 9.14, da jeg kom ind på mit værelse igen, der viate min mobil at jeg havde modtaget en besked på facebook fra en der hedder Stefan, eftersom der intet efternavn blev vist tænkte jeg “endnu en besked fra nogen jeg ikke kender….” Men det var da min fætter som skrev!! Så det var jo helt okay!
Det er fordi jeg på det sidste måske ikke ligefrem, har skrevet de mest positive tweets, bestemt ikke dem ang min eks – og dem har han læst eftersom han følger mig derinde! Og så har han jo også fuldt med på sidelinien på facebook. Han skrev nok en af de mest positive, tankevækkende, lange og bedste beskeder jeg har fået længe.. Jeg blev bare så glad og rørt, så jeg styrtede ud på badeværelset for at fortælle min mor det! Jeg sidder nu og glæder mig til at komme hjem fra bilka, så jeg kan sende en besked tilbage til ham!
GODmorgen!!!<3

20130829-091853.jpg

20130829-091902.jpg

20130829-091910.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top moderne!