Smiiiil!!

Love love love!

Som jeg skrev til morgen, så var jeg ko rigtig glad, fordi jeg fik en rigtig dejlig besked på min facebook, da jeg stod op.. Den besked har egentlig holdt mit humør oppe og jeg har givet mig sådan en varme indeni mig, så jeg føler at vi stadig betyder noget for mennesker vi ikke rigtig har set i mange år (desværre)..
Dagen blev også endnu bedre, fordi min eks skrev at jeg gerne måtte komme og være sammen med datteren idag, fordi han er syg og hun var derfor ikke i skole.. Så foreslog min mor at jeg kunne spørge om hun måtte overnatte og så kunne jeg følge hende i skole imorgen.. Og det fik jeg lov til!! Så jeg hr bare hygget om min lille mus og er så glad <3 !!! Åh hun er så dejlig og så vigtig for mig.. Min lille øjesten!
Hun ligger nu i min seng og bobler, mens jeg sover på sofaen 🙂
Nå! Men vil se videre på Skadestuen som jeg har optaget og så sove bagefter 🙂 skal op kl 06.35 og så have hende op og i skole, men kan ikk gå i seng igen (øv!!) for skal til møde hos kommunen kl 10… Hmm, så får jeg at se hvad de er nået frem til!
Godnat! Sov godt 🙂

20130829-230031.jpg

20130829-230037.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smiiiil!!