Where the heart is

Don’t forget

Jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved. Hver evig eneste gang jeg har vidst, at det var på tide at bryde kontakten med en person, så har jeg sagtens kunne gøre det. Ja nogle gange er det svært, men jeg har da kunne gøre det. Men hvorfor skal det så være så pisse svært nu. Jeg ved jeg fortjener bedre og jeg ved godt folk ikke forstår hvorfor jeg stadig bliver ved, men sandheden er – at jeg simpelthen ikke ved hvorfor. Jeg kan bare ikke give slip, selvom jeg prøver gang på gang, der er en eller anden magnet der bare ikke vil stoppe med at trække mig dertil.

Mit hjerte blev knust, men det er lige nu som at lime det sammen med vand med vilje. For selvom man ved det ikke nytter noget, så bliver man ved og man ved det ikke samler en op igen og man bliver ikke okay. Men hvad pokker skal jeg gøre? Min mund klapper i og jeg kan heller ikke sige farvel i en besked.. Jeg har nok bare brug for mere tid..

Somewhere we went wrong
Our love is like a song but you won’t sing along
You’ve forgotten about us

Hør Don’t Forget af Demi Lovato her

Don-t-Forget-demi-lovato-5026749-1264-700

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where the heart is