50 shades of Hejdi

Where the heart is

Min lille skat har fødselsdag idag!!<3

Til dem der ikke lige ved hvem det er, så er det min eks kærestes datter.. Hun er blevet 7 år! Kan huske for bare et år siden da jeg ønskede tillykke… Tiden går godt nok stærkt nogle gange.. Men desværre har jeg ikke set hende idag, men skal se hende imorgen<3

Jeg har dog ringet til hende, det var dejligt at snakke med hende og ønske hende tillykke, hvor hun fortalte om hvad hun havde fået af gaver.. Endte dog med at blive ret så knotten pga noget, mens jeg snakkede med hende (ikke pga hende self<3), så jeg sidder og er pisse knotten.. Hvilket desværre er gået ud over min mor (UNDSKYLD MOOOAAAR!!)

Så ja… Jeg tror bare at jeg smutter igen… Bye…

tily

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 shades of Hejdi