Ups?

Stay strong

Her til aften har vi været hjemme ved min mor for at spise, da min kæreste skulle hjælpe med at bore nogle huller til lamper ude i hendes gang – så betaling var frikadeller 😉 rigtig lækker brun sovs! Hehe..

Sygdommen har drillet de sidste to uger (sådan cirkus) så det er ret nedern, men det kan måske være fordi der endelig er ved at ske noget med kommunen. Nu har jeg jo kæmpet med dem i 3 år! Så nu hvor jeg endelig kan komme i en arbejdsprøvning som er en praktikplads, så er det ret skræmmende. For nu er det nu. Jeg kan endelig måske komme videre og vide hvad jeg skal med mit liv.. Den praktikplads at jeg MÅSKE får, det er på min gamle folkeskole i børnehveklasserne, 2 timer 5 dage om ugen og nej jeg tror faktisk ikke jeg kan holde til det (ikke fordi jeg ikke vil) jeg ved hvor svag jeg er uden at vide andre det, men det må jeg jo så bevise.. Selvom det er en meget hård kamp.. Men ja, det er okay med skoleinspektøren, da vi har været til møde med hende, men hun skulle lige snakke med pædagogerne – så vi krydser fingre.. Mit problem er dog at hvis man siger jeg kan lidt timer om ugen, så kan jeg nok ikke blive pædagog, for jeg kan ikke holde til at gå i skole, eller at det skal tage vildt mange år for mig, pga sygdommen.. Så enten skal det være noget der ikke kræver uddannelse, eller hvor jeg kan bruge min HG…. Great..

Men det er nok det der har gjort at min mave har været sådan..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups?