Vrum vruuum

Weekend!

Så skal der spises lækker mad! Jeg bor jo stadig hjemme, men har været en hel del hjemme ved min kæreste, så der er jeg jo med til at købe mad ind, så der er ikke så mange penge der bare kan nydes til mig selv.. Men jeg har en sød mor, hun handler jo stort ind hver måned, blandt andet en masse kød, så jeg får en gang i mellem ting med til aftensmad, fordi hun jo sparer på at jeg ikke er der – selvom jeg ikke spiser så meget 😉

Men vi fandt så en flæskesteg i fryseren, som jeg har fået med, hvilket er super dejligt! Og der er vi ikke nødt til at spise vildt tidligt pga kærestens datter 🙂 så vi kan bare nyyyde den lækre mad!!! Så selvom jeg ikke spiser kødet, så er det super lækkert 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vrum vruuum