Lidt glad idag :)

Jeg stod op klokken 8 (fuuuuuck) hvilket er tidligere end normalt for mig 🙂 og så da Dino var kommet hjem tog vi bussen kl 9:23 mod rosengårdcentret, hvor vi gik fra i stedet for at tage en ny bus. Vi skulle nemlig hen til min gamle 10. Klasse, hvor hun skal gå på efter sommerferien 😀 *stor glædelse*
Lærerne opdagede mig hurtigt derud så der blev snakket kort og givet knus – de har jo en masse til samtale!
Min tidligere Thomas mente også at jeg ikke skrev nok på min facebook mere, så han filda lige en status dedikeret til ham 😉 så blev han nemlig glad!!!

Efter det sendte jeg Dino i skole igen, for hun kunne nå at have flere timer. Så jeg byttede lige min kjole til en bluse i stedet inde i New Yorker, der fandt jeg også lige nogle nye billige bukser 😉 altså det er da dejligt 😀 også fordi det er et mareridt at finde nye bukser til mig, da de fleste bare er grimme på, men de her er pæne og kostede kun 39 kroner 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg