Hej!!

Update?

Okay jeg tror jeg skal være bedre til at blogge lidt mere 🙂
Jeg sidder lige i min seng sammen med min dejlige Anja mus, hun kom nemlig og spiste aftensmad efter en lang dag på arbejdet.. Vi fik en dejlig dansk hakkebøf med brun sovs og kartofler – muuuums!! <3 😀

Her den 19/10-2010 var jeg inde på flakhaven her i Odense, hvor jeg mødte J.K Rowling som har skrevet de fantastiske Harry Potter bøger! Det var så utroligt, det bliver meget mere virkeligt når man møder forfatteren bag en bog, eller f.eks en musiker man elsker.. Det var SÅ vildt!
Jeg var så heldig at være den første på flakhaven der fik en autograf – som selvfølgelig var i min Harry Potter og dødsregalierne bog <3 🙂

Det er så mig foran foran den bil J.K Rowling kom i!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej!!