Et helt år!!

Is love in the air?

Her den 17/7 var jeg på date med en der hedder Michael, vi havde skrevet sammen i omkring 10 dage, og han kørte så fra Jylland her til Fyn.. Vi tog på en fin lille picnic i en skov jeg kender – jeg var meget genert! – han havde lavet en kæmpe kurv!! Jordbær, chokolade, sandwiches, MUFFINS og andet godt! Det var bare så hyggeligt! pga. vejret tog vi hjem til mig – hvor han så mødte min familie.. Vi lagde os i min seng (sammen med min mors kærestes datter) og så en gyser der hedder The messengers.. Det var begyndt at regne og da vi stod i regnen ved hans bil, fordi han skulle hjem, stod jeg med en paraply i den ene hånd og en kæmpe chokolade muffin i den anden – og så kyssesede han mig..
Han havde ellers sagt at man ikke kysser på første date (kys på panden, kinden, på håret tæller ikke!) men han fik lov 🙂

Her i denne weekenden var han her så igen, jeg havde savnet ham enormt meget, og han blev heldigvis hele weekenden.. Vi hyggede og puttede, fjollede og grinede.. Det var bare så dejligt.. Jeg har aldrig kunnet se en fremtid for mig – seriøst! – derfor har jeg altid følt at jeg måske ikke kunne fordi jeg måske ikke ville være her.. (?).. men nu her med Michael, så kan jeg for første gang se en ! Og det betyder så meget for mig, ligesom han også gør.. Jeg tror han måske kan være the one? who knows?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et helt år!!