Min dag i dag

Idiot

En af mine venner sårede mig dybt 2. juledag.. Er der noget man kan regne med mht mig , så er det at jeg kan holde på hemmeligheder 100 % .. Det har jeg gjort siden jeg var lille..

Min veninde (som jeg var sammen med), to af mine venner (over mobil) og jeg legede s , p eller k.. Og vi skulle være søde ved hinanden..
Så valgte min ene ven (fra folkeskolen) p, og valgte at det skulle være som hemmelighedsholder – altså det valgte HAN – og så skrev han max 20%.. Og det tog pusten fra mig.. Han sagde at det var fordi at jeg havde svært med at holde min kæft om ting nogen gange.. Men jeg fortæller ikke hemmeligheder videre, så er det jo ikke en hemmelighed længere..

Her i morges spurgte han mig og vi ikke nok kunne være venner igen.. Og hvorfor? Fordi at mangler en at skrive med.. Tja.. Han har ødelagt næsten 9 års venskab, forstår hvor ondt jeg har haft det.. Og så tror han at jeg tilgiver ham udenvidere? Og at jeg ved hvad der kan få mig til ikke at være ked af det?
Prøv du lige at få taget en af dine bedste egenskaber fra dig, og så bare tilgive en “fordi han ikke har nogen at skrive med”!!!

Han forstår igenting..

1

  • Anonymous

    Hej det lyder ikke rart, hvor kendte du personen fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag i dag