Want it!!

NY blogside

Jeg ville bare lige fortælle, at jeg har valgt at rykke over på wordpress.com .. Grunden til det er, at jeg føler ikek rigtig jeg har løse tøjler her mht design osv og jeg bliver ofte irriteret over, at mine indlæg er svære at læse pga alle de dumme reklamer som dukker op i baggrunden, så teksten ikke kan læses.

Jeg har alle de gamle indlæg, kommentare osv, det hele er det samme – pånær at man nu skal skrive hejdiii.wordpress.com istedet for hejdiii.bloggersdelight.dk så det er ikke den store forandring, men den er der!

Så dem på bloglovin håber jeg vil følge den nye blogside istedet for (jeg er en klyt til bloglovin, men ved den er på min bruger derinde!!)

 

xo

 

www.hejdiii.wordpress.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want it!!