Lille Peter edderkop

Blog challenge dag 2

20140502-191500.jpg

Gizmo har lavet en fed blogger challenge for hele maj måned og desværre glemte jeg lidt at lave den igår.. Ups! Men mit seneste køb indtil igår var noget værktøj, så det var ikke så interessant 😉 havde hænderne fulde, da mine bedsteforældre var her, vi malede soveværelse og jeg havde min dejlige lille skat Sommer her <3 så synes jeg er lovligt undskyldt hehe..

Idag skal vi skrive om vores skyldige sommerfornøjelser, hvilket jeg i hvert fald lige skulle tænke mig om med. Der er nogle ting som jeg ALTID vil nå om sommeren og det er det jeg har valgt at skrive om 🙂

Jeg skal til Skovsøen her i Odense og have en gammeldags isvaffel med familien. Mindst en, for jeg mener seriøst at det er Danmarks bedste isvafler! Kæft de smager godt 🙂

En anden ting er også at hvis vi skal nogen steder heb, f.eks i tivoli, så kan man altid finde mig ved boderne med candyfloss… Jeg er simpelthen nødt til at sætte et max beløb på hvad jeg må købe candyfloss for hver sommer, for ellers går alle mine penge til det.. I’m weird, i know, men kæft de er fråderen!!

Alt sådan noget som bestemte drinks, jordbær, koldskål osv, det har jeg ikke rigtig nogle af, for mange af de typiske sommer ting kan jeg ikke lide og drikker sjælendt alkohol, da min mave ikk så godt kan tåle det 🙂

Ville også have sagt slush ice, men dem køber jeg året rundt 😉

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Peter edderkop