Blog challenge dag 2

Blog challenge dag 3

20140503-195903.jpg

Dagens challenge er at vise et billede, som får en til at smile..
Jeg har rigtig mange billeder på mit værelse, både fra da jeg var lille, af mig og mine søskende, billeder fra HG og alt muligt.. Et af dem som får mig til at smile mest, er et billede af mig og Sommer, som blev taget juleaften. Elsker alle billeder af os sammen og de kan altid få et smil frem på mine læber! Jeg har også en del af min far og også af min mor.

Da jeg ikke vil poste et billede her på bloggen af Sommer og mig fra juleaften, så har jeg valgt det billede, som hænger over mit hoved. Det er et billede fra livgarden. Min far er derpå og billedet har altid betydet meget for mig. Som i ved, så døde min far lige før jeg blev 8 og det er stadig svært for mig at snakke om. Men hver gang vi har haft nye mennesker i huset eller hvis jeg holdte fødselsdag, hvor pigerne fra min klasse var inviteret – så var det altid det billede jeg viste frem. Og jeg udpegede altid stolt hvilken person på billedet der var min far.
Så da vi blev ældre, sagde jeg straks at det billede ville jeg have. Bare det der, for resten havde ikke lige så stor betydning for mig, så da min bror sagde han også ville have det, så tudede jeg virkelig bare.. Men så her de sidste par år har han glemt det – måske bevidst! – så jeg har fået det og det blev hængt op med det samme.

Det kan godt være min far bare er en lille prik på billedet, men for mig er det billede specielt og det bringer et smil frem på mine læber 🙂

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog challenge dag 2