Catching fire

Shoes!!

20140409-135050.jpg

20140409-135058.jpg

Sorry for de dårlige billeder! Men dette var hvad der var i den pakke jeg modtog igår – nogle fede støvler fra online-mode som jeg har fået lov til at anmelde! De er jo lige mig og de gamle jeg havde nuppet fra min mor var gået i stykker (ligesom mine egne var) så jeg var rigtig glad! Jeg skal self lige havde brugt dem lidt, inden jeg kan give et ordenligt indtryk af dem! But so far so good! Og jeg ved at hvis det ikke rigtigt er nogle jeg selv finder behagelige, så har jeg en mor som er helt forelsket i dem 😉

Lige nu sidder jeg bare og ser det nyeste afsnit af Glee, mens jeg spiser noget frokost. Lavede mig nogle brasede kartofler med pølsestykker. Prøver at tage lidt mere på, da min mave jo driller pga arbejdsprøvningen pt, så har tabt mig 1,5-2 kg. Men det er nok lidt svært, når jeg lider meget af kvalme og smerter.. Så lige så snart der er øjeblikke, hvor jeg har det fint, så æder jeg haha! Og jeg indrømmer også gerne at der ryger noget sodavand, ekstra sovs og snolder ned – men det giver det ligesom et skub. Jeg kan nemlig spise rigtig meget mad, men uden at jeg rigtig tager på af det og det kan være så frustrerende!! Så giver det et skub på den måde og det siger sygehuset er helt okay, for jeg sidder jo ikke bare og æder en masse usundt hele tiden. Spiser også kartofler, kød, frugt, grønsager osv.. Såå ja.. Men idag har jeg måtte melde mig syg (igen!), fordi maven stadig driller og jeg har ligget med kvalme hele natten.. Øv!

Og nej jeg er ikke gravid haha.. Det er sjovt nok altid folks første spørgsmål!! Så er der da i hvert fald et eller andet jeg er gået glip af 😉

Håber i andre har en god dag?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catching fire