Lille Peter edderkop

Hello world it’s me!

Jeg har haft en god, men trættende weekend!
I lørdags stod den på søsterhygge og igår havde vi gæster!
Min veninde samt hendes kæreste og deres datter på snart 6 måneder (nøj hvor tiden flyver) kom, fordi vi skulle have hjælp til at borre nogle huller inde på min søsters værelse. Det virkede til at han rigtig godt kunne lide at kunne hjælpe til, så han nuppede da også lige græsslåmaskinen og slog græsset! Hvilket jeg ikke klager over, for det var mig der skulle slå det 😉
Min lillebror og Anno var her også, for de skulle nemlig spise aftensmad her – hvilket de andre også endte med!

Jeg havde også en lidt dum dag, men det vil jeg ikke komme så meget ind på. Men folk skal bare ikke presse min psyke meget som en person gjorde igår og så bagefter lege uskyldig.. Personen var i hvert fald ikke velkommen mere hos os igår.. Så det gav en ordenlig tudetur, hvor min barndomsveninde så stod ved mig og trøstede; og så holdte jeg hendes datter! Det var jeg rigtig glad for, for når jeg ikke har det så godt, altså når jeg bliver trist osv, så hjælper børn sindsygt meget.. De gør bare at mit hoved blive fyldt med gode ting, for jeg elsker virkelig babyer og hende her er min lille øjesten!:)

Det var så sjovt, for hun er jo en baby og babyer får tudeture.. Så jeg tog hende med over til mit spejl og BUM! Så grinte hun istedet! Jeg tog hende bare frem og tilbage, sådan så hun så sig selv komme tættere og tættere på! Kæft det var sjovt at se 😀
Og så da vi spiste og hun blev lidt mobset, så lige så snart der blev sunget Lille Peter Edderkop, så var hun helt væk! Man kunne tydeligvis genkende den sang, for hun flippede seriøst i latter! De er total nuttet!:)

Idag har jeg så ikke haft det så godt, for når min psyke blive skubbet, så går det ud over resten af min krop. Så jeg har ondt i hele kroppen og især i mit hoved.. Så jeg måtte melde mig syg.. Men sådan så jeg ikke lå under dynen hele dagen, så tog min mor mig med ud til centret, så jeg fik lidt luft.. Det endte med at jeg fik mig nogle løbesko, så det var heldigt nok! Eller nyder jeg det super lækre vejr! Så jeg har hevet sommerkjolerne frem 😉

Nu ligger jeg på sofaen og er halvsmadret; venter bare på at skulle lave mad!

Har i haft en god weekend??

20140428-164324.jpg

20140428-164335.jpg

20140428-164345.jpg

20140428-164354.jpg

20140428-164405.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ootd