Best surprise

Godmorgen

Godmorgen derude, ja jeg ved godt det er formiddag nu, men jeg ligger stadig i min seng og er næsten lige vågnet! Jeg gik i seng 00.04 og faldt hurtigt i søvn, så jeg har endelig kunne sove og er blevet nogenlunde udhvilet! Aaah.. Så tænker nogle måske “hun får godt nok et problem når hun får børn” men nej det gør jeg ikke, så tager jeg blandt andet lure når babyen sover + man bliver træt på en anden måde når der er børn i billedet.. Jeg har været i et forhold med barn, så det ved jeg at jeg sagtens kan!

Nå men det var lige et sidespor 😉 i aften skal jeg hjælpe til i køkkenet hos min venindes moster, som jeg også selv kender, jeg skal være der kl 17 og så kommer der gæster en time efter.. Når alt arbejdet er færdigt, får jeg så også lov til at være med til festen.. Så det er lidt held i uheld at jeg har ligget syg (var dog afsted i arbejdprøvning igår) for så har jeg liige energi nok til at hjælpe i aften 🙂 veninden og hendes mor var også lige her forbi igår, for der fødselsdagen skal holdes er 3 min herfra ca.. Så vi sad alle og snakkede, da vi var igang med aftensmaden.. Der kom en del gamle historier, som er rigtig sjove at fortælle! Min veninde og jeg er først her for snart et år siden begyndt at snakke igen, for vores venskab sluttede da vi gik i 10. Klasse.. Så min bonussøster har aldrig set os lave ting sammen og kender ikke til vores historie. Hvilket betød at hun fik nogle af de sjoveste fortalt, som jeg tænkte jeg lige kunne fortælle her..

Veninden og jeg var måske omkring 10 år gamle og vi gik i parallelklasse, men vi havde så noget madhalløj på skolen, hvor vi var på noget hold – mener jeg – vi lavede sådan nogle mere gammeldags ting og blandt andet skulle vi lave kartoffelpandekager. Vi synea det smagte viiildt godt! Så da vi var hjemme ved hende på et tidspunkt, fik vi lov til at lave dem der.. Vi lavede dejen osv og virkelig bare koncentrerede os og havde det skide hamrende sjovt! Da det så var færdigr var køkkenet et mareridt!! Det var omkring år 2000, så dengang havde man grønne køkkenborde hvor vi bor, så selve pandekager havde nærmest suget farven fra køkkenbordet! Pga det de var lavet af! Så der var en masse afblegede cirkler på bordet og hendes far brugte 100 år på at gøre det rent! Men tja, lad os bare sige at der er nyt køkken der nu 😀 men så tænker man, nå de fik da lavet lækre pandekager! Well sagen er den at vi kunne ikke lide dem.. Haha og der var altså 40 af dem! Og ingen af os kunne lide dem.. Vi havde ellers fulgt opskriften?! Men hendes moster (som holder fødselsdag idag) kom så forbi og hun syntes af en eller anden grund de var super lækre, så hun tog dem med hjem!! Ja forstå det dem der kan 😉

Nå, men jeg må vel snart op og i bad.. Selvom jeg gerne vil sove lidt mere!

Hvad skal i idag??

20140412-113647.jpg

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best surprise