24

Breath

Jeg synes godt nok jeg har meget om ørene pt.. Ja jeg har måske ikke så meget som mange andre, men nu er mit energiniveau altså også anderledes end mange andres. Nogle forstår det fuldt ud – andre ikke og det er fair nok!

Jeg startede i arbejdsprøvningen igen igår, efter at have haft påskeferie.. Jeg har det rigtig godt med dem derude, men det er meget stille og det er en tand for kedeligt for mig. Så jeg glæder mig ikke rigtig til at skulle derud.. Hvis jeg kunne slippe, så gjorde jeg det – men jeg tager self derud!
Men jeg lavede ikke sådan vildt mange ting igår.. Var alene, så pakkede en masse gavekort og andre ting – samt satte frokost frem og rydtede op efter det.. Derefter havde jeg fri.. Såå.. Sang en masse børnesange mens jeg arbejde hahaha.. Og hørte musik resten af tiden..

Idag har vi storhandlet – i ved det jeg gør en gang om måneden med min mor og bedste – og det fik jeg købt dit sunde liv som Christiane har lavet sammen med Anne Bech! Jeg blev lidt opslugt, så her til eftermiddag har jeg faktisk læst hele bogen.. Det er noget af det værste ved at være en hurtig læser – at man blivet færdig med bøger rigtig rigtig hurtigt.. Hvilket er ærgeligt, når det er en god bog man er igang med..

Men det passede meget godt at jeg købte den, for jeg vil jo gerne igang med at løbe og prøve på at huske at spise bedre og sundere – hvilket er svært, når man er så mad kræsen som mig – så jeg skal også ud og have nogle træningsbukser.. Jeg har nemlig nogle penge fra mine bedsteforældre, som blandt andet vil blive brugt på de bukser.. Jeg er jo normalt en der køber rigtig mange film, serier og cd’er, men jeg har valgt ikke at bruge pengene på det, da jeg blandt andet gerne vil have noget som jeg bedre kan bruge til noget.. Hvis i forstår? Der er en bestemt ting jeg vil ud at have (skal bare finde ud af hvilken ting specifikt, forvirrende, i know!) men det vil jeg ikke fortælle om hvad er, før jeg har fået det købt 🙂 ikke engang mine bedsteforældre ved det, har faktisk kun nævnt det for min mor..

Men ja, er bare meget træt de her dage og har ikke specielt megen energi.. Imorgen skal der arbejdes igen, lørdag er jeg alene med min søster og søndag skal vi nok borer på min søsters værelse, så eftersom det er min venindes kæreste der hjælper os, så kan det være min veninde og deres lille bitte dejlige datter også kommer med.. Nu får vi at se!

Håber i andre har mere energi end mig? Hvad får i krudtet skudt af på?

20140424-180046.jpg

20140424-180054.jpg

20140424-180103.jpg
dette er mine påskeæg! Marcipanæg samt skum fra min mor, gækkebrev (som jeg gættede afsender på) er fra Jeanette som har sendt mit påskeæg der er et gavekort til Frellsen chokolade muuums , marabouchokolade fra min fætter og så fik jeg et kinderæg af mine bedsteforældre;)

1

 • Hej smukke…

  Det er træls med alle de arbejdsprøvninger.
  Det tager bare alle ens kræfter og det vigtigste ved sådan noget er faktisk at det helst også skal gi noget mening. Hvis først man keder sig så er det totalt ligegyldigt..

  Nej hovsa.. var det lige en gavekort fra mig til frellsen chokolade..
  Minder mig om at det er for længe siden jeg selv har været derinde.. <3
  Dejligt at det kunne bruges..

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24