Haha!!

Things we take for granted

Der er så mange ting i dag, som så mange mennesker tager forgivet.. Det er selvfølgelig ikke noget vi altid tænker over, men det er så heller ikke noget der skal nage vores samvittighed..

Noget så simpelt som et varmt måltid mad om dagen, er noget virkelig mange tager for givet.. “Ja bare se dem i Afrika osv”, well ja, men ikke kun dem.. Der er folk overalt på jorden som kan have svært til at få det hele til at hænge sammen.. Jeg kender nogle stykker hvor økonomien er lille, som virkelig bare ikke har råd til et godt varmt måltid hver dag… “De kan bare lære at styre deres økonomi” – det har da ikke altid noget med det at gøre?! Jeg er heldig at jeg kan bo hjemme ved min mor lige nu, for med min medicin osv, så ville jeg ikke kunne bo ude med det kontanthjælp jeg kan få..

Folk de tager venlighed forgivet.. Meget endda, for det er en egenskab, som mange tager som en selvfølge.. Men sandheden er at det faktisk er få mennesker, der er høflige af natur.. Noget så simpelt som at forklare en forvirret ældre herre, hvad et produkt er og hvad han skal bruge det til (hvis hans kone f.eks har lavet en seddel).. Det er der næsten ikke nogen der gør længere.. Ej heller rejser unge eller børn sig i bussen for de ældre.. Ren høflighed, at smile til en fremmed når man går forbi dem, istedet for at kigge i jorden eller kigge ondt/underligt på dem… Hvor blev den høflighed af, som der var engang.. skal vi virkelig leve i sådan et samfund?!!

En trejde meget stor ting som rigtig mange tager forgivet – det er ens familie.. Ens forældre.. Jeg kender mødre der ikke vil lade fædrende se deres børn – og omvendt – bare fordi de ikke selv gider personen.. Jeg forstår godt at mange har en god grund, jeg har selv et familiemedlem, som jeg intet vil have med at gøre.. Men jeg kender også mange der f.eks har nogle forældre eller søskende, som de tager meget forgivet.. Tager forgivet at de faktisk er der og at man har mulighed for at bruge tid med dem, når så mange ikke har mulighed for det og så mange vil give nærmest alt for bare at kunne have fået lidt mere tid…

Mange samler også tøj ind osv til de fattige i udlandet – men dem som så skal skrive på diverse medier “iih nu har jeg gjort det og det, jaja se mig!” Så gør det det fandme kun for at få en feel good følelse og for at få ros af andre.. Mange gør det kun af gode grunde, nemlig for at hjælpe andre, om det så er ved at donere tøj eller at donere noget af deres tid i f.eks et suppekøkken – det tager jeg hatten af for…

Det skal ikke være et krav, at vi skal donere vores tid eller ting til velgørenhed.. Men mange rundt om i verden burde være mere taknemmelig for det de har, selv for de små ting, som et tag over hovedet.. Det er en stor ting for andre…

Vi har alle noget bagage og dårlige perioder i vores liv – nogle mere en andre.. Men vi har også mange gode ting, selvom de måske er små… Og dem bør vi være taknemmlig for noget oftere 🙂

20140320-202753.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haha!!