“Travlt” pt

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har blogget.. Det er egentlig ikke fordi jeg i den forstand har haft specielt travlt, men der har bare samtidig været en masse (specielt i mit hoved).. You know? Jeg har følt mig tom, men prøvet på at bygge en bro og komme videre, for jeg har ikke lyst til at have det sådan og jeg har jo en fantastisk familie, som altid er der for mig, såå.. Det irriterer mig.. Jeg ved dog godt hvorfor jeg føler mig tom, men jeg prøver på at ignorere det, selvom en masse ting konstant har en tendens til at minde mig om det. Det er virkelig irriterende, så jeg prøver at distrahere mig sel.. F.eks ved at være ude i sneen, for jeg elsker seriøst snevejr, det giver mig et KÆMPE smil på læben!

Idag var min mor, søster, bonussøster, bedste og jeg på bustur til Tyskland! Vi havde to timer i Flensborg og så en enkelt time i Fleggard.. Først tænke vi “aaarg når vi nok, vi ved hvad vi skal have” – men det var bestemt ikke nemt at finde rundt derinde!!! Ville gerne prøve en anden butik, men der kører bussen ikke til og så kunne man godt bruge mere tid.. Så en anden gang hvis vi skal derned for at handle vil jeg hellere bruge al tiden der og så springe Flensborg over.. Så skal man heller ikke skynde sig og man kan bare snuse rundt! Men fik købt mig nogle ting.. Fik købt sodavand, slik, shampoo/balsam, guf til Sommer, hårfarve og sommersby.. Og snaps til min bedstefar! Haha.. Verdens nemmeste fødselsdagsgave til ham og han er vild med det;) han fik også snaps til jul!
Nu har jeg så siddet og halvsovet siden jeg kom hjem ca kl 18, vi var oppe allerede kl 7 (PÅ EN LØRDAG!!) og skulle med en bus kl 8.04, fordi den kun kører ind til banegården en gang i timen.. Lort altså!!!
Men hyggelig har dagen været 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How