Flyttekasser

Frit løb

Jeg har den seneste tid ikke rigtigt ville lade mine tanker løbe frit. Jeg har været bange for mine egne tanker, jeg har frygtet dem. For jeg ved hvilke ting jeg vil komme til at tænke på, så jeg har brugt rigtig meget energi på slet ikke at tænke på noget.. Bare prøvet på at have tomme tanker. Det er ikke fordi jeg går og har viirkelig onde tanker osv, overhovedet ikke. Men det er bare tanker jeg ikke har ville tænke på.. Mest om kærlighed, fremtid, børn osv.. er er nogle ting i mit liv der har tricket det og jeg har haft nogle små bump de sidste uger. Jeg har haft en del tudeture og folk ved at der er ting, som de ikke skal snakke med mig om. Det respektere folk også for det meste. Indtil de ligesom taler om tingene uden at snakke om det.. ”jamen jeg forstår godt du ikke vil snakke om det, for hvad nu hvis blablabla” – så snakker man altså stadig om det!! Så jeg har tit bare gået eller proppet musik i ørene.. Prøver at holde mig beskæftiget, men det skal jeg også passe på med, for jeg mister jo hurtigt energien.. Lille ond cirkel.. Men jeg havde en veninde boede fra torsdag til lørdag og det blev jeg ekstra glad for, da jeg fik en ordenlig tudetur ca en time før jeg skulle med bussen for at hente hende og hendes søn.. Så det var godt at blive distraheret lidt, for jeg kunne simpelthen ikke fjerne mine tanker..

Hvad det er der har været i mit hoved – altså sådan specifikt – det vil jeg ikke komme ind på, fordi nogle af tingene ikke er 100% sikkert. Hvilket nok i andres øre lyder lidt underligt, men ja.. Sådan er det jo.. Men lige nu sidder jeg i min seng, ser Heksene fra warren manor og jeg prøver stadig på ikke at tænke.. For jeg kan mærke tårerne og tankerne presse på, hver gang der bliver det mindste stilhed.. Og jeg frygter tit at bryde bare det mindste sammen, fordi jeg kan risikere ikke at kunne stoppe, hvilket vil sige at jeg kan ligge og græde (virkelig græde!) i mange timer – bogstaveligt talt – og hyperventilerer og ikke rigtig få noget ilt.. Sådan bliver det ved indtil jeg til jeg til sidste falder i søvn af udmattelse, hvorefter jeg ligger i sengen i op til en uge, uden at kunne bevæge mig.. Det skete blandt andet på Mors dag et par år tilbage, fordi en film trickede et eller andet inde i mit, så jeg kunne ikke stoppe.. Så jeg prøver altid på at gemme det indeni.. Jeg bruger min tankebog til at skrive i, hvor jeg så får lidt frit løb i tankerne, men det er ting jeg ikke har lyst til at snakke med folk om. Hvis jeg får brug for det, så gør jeg det – men sådan ligger landet ikke.. Såå…

Dette indlæg gav måske ikke så meget mening, men det forklare måske for nogle, hvorfor jeg ikke er så aktiv her eller på fb osv pt..

1779160_10152303255886842_849691496_n

3

 • Puha, det lyder ikke behageligt… har det selv af og til på samme måde, og man føler indimellem man er totalt tosset når det er galt – uden at dette er tilfældet…
  håber du snart får det bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis – det er noget værre noget 🙁 men nu er jeg snart i Silkeborg hos min søster, så der får jeg ro 🙂 og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nyd tiden med din søster 🙂 og få tankerne væk fra alt det, der trykker dig i dagligdagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttekasser