Mit hår!

Flyttekasser

Min lillebror og hans kæreste skal flytte denne her uge; og derfor tog min mor og jeg derhen idag, for at hjælpe med at pakke nogle af deres sidste ting:) vi var der ikke så
Længe, men vi fik pakket køkkenet ned! Min bror jar det også sådan, at hvis han har noget, som han ikke bruger og ikke pt kommer til at bruge, så ryger det ud.. Ergo jeg har fået ting! Haha.. Fik omkring 6 cola glas tror jeg – ved ikk hvorfor, men kan bare godt lide de glas, så jeg jublede haha.. Fik også nogle dinosaurmagneter, nørden i mig poppede frem.. Desuden fik jeg en vok, resten af en cuba og noget japansk tallerken halløj.. Så et styk glad Hejdi og jeg skal så også hjælpe imorgen, hvor de faktisk flytter, så der kommer jeg også til at møde min brors kærestes far… De har været sammen i 2 år og vi har ikke mødt familien… Iiih altså.. Der er jeg utålmodig, for jeg kan godt lide at møde personerne “bag” dem jeg kender.. Altså forældre osv 🙂 det giver et lidt større indblik synes jeg!

20140204-205350.jpg

3

 • Hejsa..

  Dejligt med lidt nye ting, især når de er gratis.. ha ha..

  Jeg har det lidt som dig. Jeg vil også gerne møde personerne bag personen. Jeg er bedst til at kigge folk i øjnene og se hvad de er for nogen. Du må invitere dem på middag.. ha ha..

  Jeg er lidt misundelig. Jeg vil også gerne flytte. Jeg er træt af lejligheden og vil gerne ha lidt mere plads og lidt have.. Håber vi finder noget i år.. 😉

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, har faktisk snakket om middag nogle gange, men der er meget lidt mad vi sådan alle kan lide, for ja jeg er kræsen, men der er også noget fra deres side 😉

   Jeg glæder mig også til at flytte, skal faktisk købe gryder på fredag i ikea.. Har dog ikke lejlighed endnu, men ved at købe tingene efterhånden, så skal jeg jo ikke ud og købe det hele på en gang for en bondegård!
   Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mon ikke i nok kan finde et eller andet mad alle kan li’?? ha ha <3

   Glæd dig til at få dit eget.. det er altid en fantastisk følelse.. <3 Og ja, det er super dyrt at købe det hele ind og der er altid noget man har glemt alligevel.. 😉

   Knus 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår!