Frit løb

Fejring!

Min bonussøster fylder 18 år på tirsdag, selvom jeg stadig mener hun kun er 12, som da jeg mødte hende! Derfor blev hun idag fejret, desværre var der afbud fra nogle gæster pga dårlige maver og nogle var ikke færdige med at flytte! Men hun havde en god dag alligevel med lagkage, boller og brunsviger 🙂 mange holder stor fest, mange gange med alkohol osv, men sådan gør vi altså ikke hos os! Det er hyggedag, hvor det er sidste gang min mor betaler, så fra nu af skal bonussøsteren selv betale boller osv hvis hun vil holde fødselsdag;)
Det skal jeg self også, men sagen er den, at jeg stort set aldrig holder fødselsdag.. Da jeg var under 18 holdte jeg det nærmest kun af “pligt”.. For folk kom aldrig til min.. Kun mine bedsteforældre og naboen.. Folk ville hellere på stranden, de skulle grille eller noget andet.. Der er endda brugt undskyldningen “de skal starte i skole på tirsdag efter sommerferien, så de skal lige slappe af”, øøøh holder om lørdagen? Så føler man sig til overs.. Jeg har fødselsdag 4. August og har endda prøvet at holde fødselsdag midt i september, for så var der ikke de lamme undskyldninger.. Men alligvel kom folk ikke – kun til mine søskendes.. We don’t know why..
Anyway! Hun blev fejret med gode mennesker og på tirsdag har hun valgt aftensmad (tradition vi har), min bror kommer og vi overvejer at invitere min anden bror der ikk kunne komme idag:) bliver hyggeligt!!

20140223-221642.jpg

20140223-221653.jpg

1

  • Dårlige undskyldninger er der nok af og jeg kender godt til det med at føle dig til overs. =/
    Men stort tillykke med din søster, det bliver en stor dag for hende at blive 18 år, håber i får en hyggelig fest.

    XoXo Rikke
    – Kig gerne forbi min nye blog http://chasing-fairytales.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frit løb