Adventkalender

Weekenden

Halløj! Har ikke fået blogget så meget, da jeg har haft min eks’ datter her fra torsdag, fordi jeg ikke vile have at hun skulle ud at køre i stormen!! Vi har hygget og puttet, fredag lå hun syg, hvor jeg også meldte mig syg på arbejdet, da min hals stadig er af h til!:/ men har det meget bedre nu!:)

Lørdag gik min mor, søster, bonussøster, Sommer og jeg en tur ud for at købe juletræ! Det plejer hun ikke at være med til, så den lille pige var jo helt oppe at køre over, at hun kulle hjælpe med at vælge træ <3
Bagefter blev hun hentet (snøft fra os begge) og vi andre gjorde os klar til at skulle ud til min bonusfamilie (min venindes familie), vi skulle nemlig spise aftensmad der! Vi fik burgere og der blev danset kinnect! Vildt sjovt 😀
Jeg var dog en klovn, så jeg glemte min pung der, hvilket resulterede i at jeg tog derud igen idag og hyggede lidt 🙂

Desuden er det jo 2. Søndag i advent! Yaaay! Forleden fik jeg en forsinket flytte-hjemmefra-adventsgave af min mor, det var nogle bøtter fra ikea som jeg længe gerne har ville have:)
Idag fik jeg så nogle metal agtige bordskånere af min mor og så fik jeg åbnet den fra Camilla , det er sådan en sød lille gave jeg fik! Troede faktisk det var skeer der var i pakken, men det var julepynt, som jeg f.eks kan sætte i planter! Wee:)
Nu sidder jeg med Army wives i flimmerkassen og æbleskiver, mens min mor laver lækre hakkebøffer med brun sovs 🙂

Hvordan var jeres weekend?

20131208-175824.jpg

20131208-175835.jpg

20131208-175842.jpg

20131208-175849.jpg

20131208-175857.jpg

20131208-175904.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventkalender