Weekenden

Øv!

Nu har jeg gået det sidste stykke tid, hvor jeg bare har kunne mærke at min krop er blevet mere og mere tærret. I ved den måde man har det på lige inden man bliver syg. Jeg har jo så lige haft to uger med mavesmerter og kraftig hosten, men det har været som om, at det bare ikke har hjulpet at ligge hjemme for at komme ovenpå igen. Det fik fint på arbejdet igår, der var en masse at lave, men var også vildt smadret da jeg kom hjem. Jeg skulle lave aftensmad, så jeg kunne ikke engang tage mig en lur inden maden. Øv :/ men det gik da!

Men så et stykke over midnat vågnede jeg af en ufattelig voldsom kvalme. Det føltes som at være på et skib ude i et slemt uvejr. Nøj hvor jeg sejlede! Hentede heldigvis en spand, for den fik jeg da godt nok lige brug for! Til morgen føltes det som om jeg intet havde tilbage i maven, så der blev ringet ud på arbejdet og blev meldt syg. Så de sidste 2 uger har jeg haft en frygtelig masse hjemmedage. Hvilket er ret øv, fordi at jeg har kun arbejdsdage indtil 20. Dec og så 2 i januar. Så er jeg færdig! Tiden er pludselig fløjet afsted og jeg håber sådan at jeg kan slippe for flere sygedage :/ det “komiske” er så nok, at al det her har stået på, siden jeg gik op i tid…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden