Surprise!

One year

I dag er det et år siden, at min storebror rejste afsted til Storbritannien.  Han er medlem af mormonkirken, hvor han som mange andre, rejser ud for at fortælle om Gud og om kirken. Jeg tror ikke selv på Gud, men jeg forstår godt hvorfor andre gør. Jeg tror på at tro, da alle har brug for et eller andet at tro på. Om det så er Gud, Buddha, kærlighed eller noget som helst andet, det dømmer jeg ikke folk for, da man har lov til at tro på lige det man vil. Men som sagt så er det et år siden at min bror tog afsted. Han skal være afsted i 2 år ialt, så der er et år endnu. For ham er det jo en vildt fed oplevelse, fordi han får lov til at opleve de ting og se folk få øjnene op for samme tro som ham. Dog er det hårdt til tider, da han kun må skrive til os om mandagen, samt kun læse vores mail den dag. Derfor elsker han håndskrevne breve, for den kan han læse lige når hanhar lyst! Udover det må vi snakke med ham på skype to gange om året. Juleaften og på mors dag. Sidste jul virkede mit cam ikke, så jeg kunne kun snakke og hører ham. Men til mors dag var min mor og søskende forsinkede, så jeg fik lidt alene snak med min bror. Det var rigtig rart, for jeg havde jo ikke set ham i lang tid. Det er kun min mor og søskende der må skype med ham.

Min familie og hans venner tager det hele godt synes jeg. De savner ham self. men de synes jo også det er en vildt fed oplevelse for ham. For mig derimod er det lidt hårdt at han er væk. Min bror er den jeg altid ringer til, når alt liver for meget oppe i mit hoved, hvis jeg har brug for at blive distraheret eller bare har brug/lyst til at snakke.. Han var altid et opkald væk, hvor hvis jeg havde brug for det, så kom han med det samme. Ja jeg kan stadig godt skrive til ham, men det er bare ikke det samme. Jeg mangler ham i min hverdag, det har gjort at jeg nogle gange har drømt om at han er kommet hjem og så er jeg jo blevet så ked af det. Det ved han også godt, for jeg skriver jo til ham om hvordan jeg har det.

Halvdelen af tiden er gået. Nogle mener det er gået hurtigt. Men jeg føler at tiden aldrig har været langsommere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise!