Dr's store juleshow hygge

Glædelig jul

20131225-133706.jpg

20131225-133716.jpg

20131225-133725.jpg

20131225-133758.jpg
Rigtig glædelig jul til alle jer derude! Jeg ved jeg ikke har fået blogget de sidste dage,en der har simpelthen bare været en masse, som skulle nåes før jul!

Hjemme hos mig startede vi ud med at vi self alle var i bad? Jeg fik lagt min makeup og jeg havde (endelig!) fundet mit tøj dagen før, min søster og bonussøster ville også nusses om, så de fik også lagt en fin naturlig diskret makeup 🙂 det var rigtig hyggeligt og jeg fik mig gjort juleklar, som i kan se på billedet..
Normalt lægger jeg altid gaver under træet, det har jeg gjort så længe jeg kan huske (på nær hvid man selv vil lægge sine gaver derunder), men min søster havde så fået lov til det af min mor – uden jeg vidste det – hvor dem fra mig så også var blevet lagt.. Lige der ødelagde det ret meget mit julehumør, for det er noget der får min julestemning frem.. Det hjalp så med noget familiehygge efter at jeg havde dækket julebordet.. Vi sad og spillede et spil med min lillebror på ps3’en – det hedder et eller andet med allstarsnog minder mig lidt om Tekken!
Omkring kl 15 kom mine bedsteforældre, hvor vi så en time senere så Disney’s juleshow 🙂

Min eks kom forbi og lånte noget for sin mor, sa de holder jul et par huse væk.. Bagefter juleshowet kom både min eks, hans datter og hans mor for at ønske og en glædelig jul.. Det var så dejligt, men jeg kunne mærke hvor meget jeg manglede dem igår.. Jeg var så heldig at min eks’ datter måtte være her lidt, så hun var her i lidt over en halv time tror jeg; og hyggede.. Bagefter fulgte jeg hende over til hendes farfar, hvor de holder jul.. Det var svært at gå, men jeg er taknemmelig for at de alle tre kom.. Og så fin jeg også sagt god jul til min eks’s bror og stedfar.. Nøj hvor jeg savner dem.. Jeg skrev så også med min eks hele dagen og aftenen.. Han var der lige for mig, da jeg havde brug for ham – han var den mand jeg dengang forelskede mig i..

Aftensmaden var utrolig lækker! Flæskesteg, and, medister, brunkartofler, alm kartofler, pasta, brun sovs, chips, rødkål, vin, sodavand.. Everything!
Så luftede vi hunde, mens min mor og bedste vaskede op – jo vi har opvasker, men det er noget gammelt stel, så det bliver vasket i hånden og kun brugt juleaften 🙂
Risalamande til dessert, hvor min bedstefar og jeg kunne få is, da vi ikke kan lide det 🙂 dig får jeg en portion at rode i, så jeg også har chancen for at finde mandlen.. Dog var det min bror som vandt og han fik en sød snemand som man kunne have et lys indeni 🙂

Af nogle grunde jeg ikke kommer ind på, så sprang vi dansen og sangene om juletræet over; og åbnede så gaver en for en 🙂 derefter tog mine bedsteforældre hjem og vi så så Mickey Mouse udgaven af Et juleeventyr <3

I gaver fik jeg:

Det der ps3 spil, samt Witch hunters og popcorn – fællesgave fra min bror

Flot neglelak – fra min brors kæreste

Dødsregalierne halskæde – fra min lillesøster

Taske – fra min bonussøster

Knivblok med knive, samt en dåseåbner og pizzaskærer – fra mine bedsteforældre

En cardigan, tallerkensæt (flade, dybe osv), håndmixer, Staying Strong 365 days a year (bog (Demi Lovato)) og halskæde – fra min mor (og søskende)

Ring træ – fra min ekssvigermor og min eks' datter Sommer

Prinsesse perleplade og mobilcover – fra min dejlige Sommer

Derudover er der en gave fra min bror i Skotland/Irland på vej og jeg får en gave fra min veninde Linda, når hun selv har modtaget den med posten 🙂

Håber i alle har haft en god juleaften og får nogle gode dage! Her dufter rækkehuset af syæte og leverpostej, som min mor er ed at lave til julefrokosten imorgen 🙂

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr's store juleshow hygge