Av

December!

Merry-Christmas-Greetings

Så er det blevet december og i kan tro jeg virkelig har glædet mig. Der sker så mange ting her i december, at jeg dårligt nok har tid til at slappe af! Nok ikke så smart, men er lidt ligeglad hehe! Ej, tager den med ro, men vil altså de her ting!

Denne weekend har stået på hyggens tegn. Vi har holdt vores årlige klippe klistre dag, hvor vi laver julepynt, spiser æbleskiver, slik, billedlotteri med gaver, risalamande med mandelgave, juledekorationer og bare en masse hygge! Det var sammen med en masse vi kender – det er altid den gruppe mennesker og vi var omkring 20 tror jeg, Super hyggeligt! Men idag slappes der af..

Næste weekend skal vi ud at finde juletræ og så skal jeg ud til min bonusfamilie til middag lørdag, hvor min mor og dem også skal med – de har ikke været derude før, så det bliver spændende. Også fordi de har fået malet og lavet om siden sidst jeg var der, så jeg ved ikke præcist hvordan der ser ud mere! Søndag kommer min storesøster til frokost sammen med hendes familie, hvilket jeg også glæder mig suuuper meget til! Det var hende jeg var til fødselsdag hos sidste weekend 🙂

Weekenden efter skal jeg nok til Faaborg, ned til Gizmo og Tiiner for at besøge dem! Det bliver jo sikkert så hygsomt 😀

Weekenden før jul skal vi nok et smut ud til mine bedsteforældre og hygge. Måske skal vi også bage denne weekend eller også bliver det nok weekenden før, hvor jeg skal ned til Giz og Tiiner.. Hmm… Dunno yet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av