Åh mit hoved..

Adventkalender

Hjemme hos mig har vi i mange år fået adventkalender af min mor/julemanden (you know what i mean), mem når man er fyldt 18, så får man det ikke mere. Med undtagelse af hvis man ved at man skal flytte, så får man flytte adventgaver! Smart;)

Nå! Men jeg har jo så ikke fået nogle i mange år, kun lidt slik en gang i mellem. I år får jeg så nogle “flytte-hjemme-fra-ting” men jeg får også en anden!! Jajaa heldige mig!;)
Jeanette har nemlig fået den ide at vi bloggere kunne sende hinanden en! Det blev til at 8 bloggere meldte sig og vi fik så en person hver, som vi skulle sende 4 pakker til, ikke noget stort, bare under 100kr f.eks.. I alt altså! Hvis i forstår 🙂

Jeg skulle have fra søde Camilla som jeg faktisk mødte til bloggertræffet i september! Desværre har posten bare været såååå langsom.. Så jeg har først modtaget mine pakker idag! Godt jeg har en tålmodig sjæl haha! Men hun havde så glemt at skrive rækkefølge på dem, så det har jeg fået lov til selv at vælge 🙂
Blev super glad for gaven fra 1. Advent! Jeg eelsker bare sådan noget, det er så meget mig!

20131204-174736.jpg

20131204-174745.jpg

Resten har jeg lagt i min julesok, som hænger ude foran mit værelse! Den har jeg har jeg haft siden jeg var lille 🙂 (også sprællemanden).. Den er altid oppe selvom der normalt ikke kommer noget i den :b

20131204-174933.jpg

20131204-174940.jpg

20131204-174949.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh mit hoved..