Leo misser !

3. Søndag i advent

20131215-150719.jpg

20131215-150727.jpg
Idag fik jeg nogle muffinforme og pynt i min adventkaleder fra Camilla, rigtig søde og rigtig julede!:D skal nok lave nogle muffins i dem enten på søndag eller den 23., hvor min storebror Jimmy kommer for at julehygge:)
Af min mor fik jeg sådan nogle smarte dimsedutter, som kan holde lågene fra køkkenting adskildt, for jeg kan bare ikke have den lyd af gryder, låg ov der skraber sig mod hinanden. Det giver mig på en måde “ondt i tænderne” fordi den lyd piiiner mig! Hun skal også ud og have sådan et selv 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo misser !