Skriver pt tekster igen

Søvn og længsel

Jeg har seriøst sovet af røven til i nat. Jeg er nok vågnet omkring 4-5 gange i timen, men er hver gang faldet i søvn med det samme igen. Jeg havde sådan en slem hovedpine, så jeg kunne ikke ligge på nogen som helst måde, uden at det gjorde vildt ondt og bare dunkede.. Da klokken var omkring 4 i nat, så gav jeg dog op og gik ud i køkkenet for at tage noget smertestillende! Jeg er ikke så glad for at tage smertestillende, men var virkelig nødt til det, hvis jeg skulle være bare lidt udhvilet til at kunne arbejde idag.. Men pillerne hjalp også efter en halv times tid og så sov jeg virkelig bare som en sten! Dejligt, men kunne godt mærke at jeg manglede en del søvn:)

Det hjælper så heller ikke helt på søvnen, at jeg har haft mange mareridt pt.. Men der vågner jeg jo så om natten og så drømmer om noget andet, når jeg falder i søvn igen..
Og så har jeg det med at drømme en masse dejlige drømme.. Drømme om nogle jeg elsker.. Drømme jeg ønsker blev virkelighed.. Drømme der gør at jeg fantasere om dagen.. Problemet er bare, at mine drømme aldrig er gået i opfyldelse, så hvorfor skulle de ske nu.. Jeg drømmer om at personen dukker op og gør det hele godt igen.. Får mine drømme til at gå i opfyldelse.. Det er farligt at drømme.. For man bliver nemt skuffet, når man venter og venter.. Længes efter at ordende der blev sagt var sande.. En sjæl i to kroppe som du sagde..

Jeg ligger mig og drømmer videre

20131216-192851.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriver pt tekster igen