Lille pigen

Metallic Purple

image (22)Se lige en fed neglelak jeg fik til bloggertræffet! Den er fra By K som også kan findes på facebook.

Jeg var så heldig at få en lille neglelak, lilla er en af mine yndlingsfarver, så det var et stort plus at den var havnet lige nøjagtig i min goodiebag! Farven er faktisk en metallic lilla, hvilket jo bare gør den federe. Jeg har prøvet den, men jeg synes selv den skal have mere end et enkelt lag. Det kan godt gøre den mørkere, men jeg synes det giver den en mere POW effekt.. Men super flot lak! Glæder mig til at bruge den igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille pigen