Cool!

I’m so ready for my bed

Jeg er ret træt nu.. Var nærmest i zombiemode i Toys’r’us idag, hvor der egentlig ikk var meget at lave, der stod på computeren at der skulle laves de ting som stod på en seddel inde i frokost rummet, men jeg kunne ikke finde sådanne en seddel.. Så jeg jeg valgte at ryde op ude i butikken, fordi folk har det med at stille ting forkerte steder, når de ikk gider at have dem alligevel.. Eller at de åbner tingene – hvilket man ikke skal!!
Og så ordnede jeg priser med en der hedder Belinda..

Jeg var dog også hurtigt i H&M tidligere, fordi jeg har i et halvt år sagt at jeg ville have nye leggins, men ikke købt dem, så købte nogle i xs idag! Skal godt nok hive MEGET i benene, men hader når de er det mindste løse.. Såå..
Og fik købt lidt cola zero dåser, da de stadig stod til 1kr i fakta 🙂

Nu slapper jeg af!!!

20131105-173800.jpg

20131105-173816.jpg

2

  • Nuhr, lille hund 😀 Åhh, dejligt med nye leggins, det er altid skønt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hihi ja det er lille dejlige Gizmo!<3 han synes ikke det er fair at han ikk må komme under dynen, men gider ikk de hundehår! Han må være på sengetæppet……. Og ja deeeejligt med leggins uden hul 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool!