10 ting der gør mig glad

Det’ træls

I min arbejdsprøvning, har vi været nødt til at sætte mine timer lidt op. Det er noget vi er nødt til ‘for så har vi tjekket’. Dvs at i bund og grund skal man vise at om man kan holde til flere timer eller ej. Jeg har jo normalt 10 timer lagt u på 4 dage, hvor jeg så nu har 12. Ja det er kun en halv time om dagen, men det kan sådan en som jeg altså tydeligt mærke. Mine ben og arme er mere trætte og idag hvor jeg har haft fri, da har jeg egentlig bare siddet her ved bordet foran computeren og så været oppe på posthuset. Min energi forsvinder jo hurtigt i arbejde, så når jeg kommer hjem, så sidder jeg faktisk også bare lidt i zombiemode. I mandags var en gammel veninde her med sin nyfødte baby, så sad jo med babyen og hyggede. Men lige så snart de var taget afsted, så sad jeg nærmest bare ved bordet og sov. Det er ikke bare psyken der spilder ind, for jeg kan altså mærke det, det har jeg altid kunne, så det er jo ikke bare fordi jeg tænker ‘jamen nu er jeg her længere, så jeg skal være mere træt’.. øøøh nope! Jeg kan mærke det. Derfor ved jeg også hvornår jeg skal stoppe og ved når jeg skal sige jeg ikke kan klare mere. Jeg er bare SÅ træt… Imorgen er det meningen at jeg skal med i Bilka for at storhandle – hvilket min mor, bedste og jeg gør hver måned – hvor jeg så smutter, når jeg skal over i toys’r’us. Men jeg er ikke sikker på at jeg kan tage med. Jeg er jo vildt træt og skal være der i 3,5 time imorgen. Så hvis jeg også skal i Bilka i *regner lige* 1,5-2 timer, så er jeg da død resten af ugen.. Og vi skal altså julehygge i weekenden. Så desværre må jeg nok springe over, hvilket er super ærgerligt, for det er vores lille traditionelle månedtur 🙁 Men kan komme med om en måned, for jeg har fri mellem jul og nytår. Det er bare træls at det skal gøre mig så træt. Min sagsbehandler siger også, at jeg skal huske, at jeg skal kunne have et liv ved siden af, så det er vigtigt at jeg siger sådan noget til møder med kommunen. Suk..

Nu skal der snart laves aftensmad – min mor er i Århus med min bedste – så jeg skal så småt til at tage mig sammen til at rejse mig. Tror jeg smækker noget julemusik på. Det bliver jeg så gla’ af 🙂 Vi skal forresten have medister med brun sovs! Mums!

1

  • Jeg ved hvad du mener, de dage hvor jeg arbejder 1 time ekstra er jeg også mere færdig og har det med ikke at lave noget når jeg kommer hjem.

    Jeg håber de forstår at det bliver for meget for dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting der gør mig glad